Afhaalmenu's op de Hej

Minimaal 24u vooraf reserveren, dieetwensen en/of allergien

Afhalen bij restaurant tussen 18h00-19h00

Telefoon 043-4098474 mobiel 06-11 64 98 18 of mail opdehej@planet.nl

Lokale kwaliteit, smaakvol bereid, gepresenteerd in een stijlvol jasje.

Geniet van de culinaire kookkunsten van onze chefkok Frank

Afhaalmenu Restaurant op de Hej

Culinair Afhaalmenu € 37,00

  • Overheerlijke maaltijdsalade val dieu kaasje ` €14,50

  • Carpaccio van rund truffelcrême topping, parmezaan €14,50

  • Romige aspergesoep met ham en ei €6,50

  • Schnitzel met champignonroomsaus  €17,50

  • Zalmfilet met saus van sereh en limoen €17,50

  • Varkenshaasje gevuld met pruimen, rode wijn jus €17,50

  • Sticky toffee pudding €7,50

  • Tiramisu met aardbeien €7,50

Voorgerecht

  • Salade met kwartelfilet, gemarineerde asperge’s en parmaham

    OF

    Ceviche van makreel, zoetzure groentes, gamba in krokant jasje, crême van dille

    OF

    Salade met gebakken val dieu kaasje

Hoofdgerecht

  • Kalfsoester met jus van rode wijn en gewokte seizoensgroentes

    OF

    Zeebaars met een saus van limoen en sereh en gewokte seizoensgroentes

    OF

    Filet mignon ( zijlende biefstuk ) met truffeljus en gewokte seizoensgroentes

    OF

    Bladerdeegtaartje gevuld met shitake, spitskool, parmezaan

    Hoofdgerechten worden begeleid met rozeval aardappeltjes

Dessert

  • Bavarois van aardbei, gemarineerde en gel van aardbeien, crumble

    OF

    Tarte tatin van appel met vanille roomijs

    OF

    Assortiment kaas