Afhaalmenu's op de Hej
Minimaal 24u vooraf reserveren, dieetwensen en/of allergien
Afhalen bij restaurant tussen 18h00-19h00
Telefoon 043-4098474 mobiel 06-11 64 98 18 of mail opdehej@planet.nl
Lokale kwaliteit, smaakvol bereid, gepresenteerd in een stijlvol jasje.
Geniet van de culinaire kookkunsten van onze chefkok Frank
Afhaalmenu Restaurant op de Hej
Culinair Afhaalmenu € 37,00
- Overheerlijke maaltijdsalade val dieu kaasje ` €14,50
- Krokant gebakken bloedworst met appel, calvados stroopsaus €14,50
- Carpaccio van rund truffelcrême topping, parmezaan €14,50
- Huisgemaakte witlofsoep €5,50
- Huisgemaakte bospaddenstoelensoep €5,50
- Schnitzel met champignonroomsaus, gratin, seizoensgroenten €17,50
- Zalmfilet met witte wijn saus, gratin, seizoensgroenten €17,50
- Wildstoofpotje, gratin, seizoensgroenten €17,50
- Hazelnootparfait taartje €7,50
- Custard cherry –pie €7,50
Voorgerecht
- Runderstaartstuk bereid op green egg, rode uien compôte, stokzwammetjes
Zalmtartaar met gamba’s, antiboise, limoencrême
Salade met gebakken val dieu kaasje
Hoofdgerecht
- Filet mignon(zijlende biefstuk) met rode port jus
Heilbotfilet met kreeftenjusBladerdeegtaartjegevuld met cantarellen, spitskool en parmezaanAlle hoofdgerechten worden begeleid met aardappel au gratin en seizoensgroenten
Dessert
- Hazelnootparfait taartje
Custard cherry-pie
Assortiment kaas