Afhaalmenu's op de Hej

Minimaal 24u vooraf reserveren, dieetwensen en/of allergien

Afhalen bij restaurant tussen 18h00-19h00

Telefoon 043-4098474 mobiel 06-11 64 98 18 of mail opdehej@planet.nl

Lokale kwaliteit, smaakvol bereid, gepresenteerd in een stijlvol jasje.

Geniet van de culinaire kookkunsten van onze chefkok Frank

Afhaalmenu Restaurant op de Hej

Culinair Afhaalmenu € 37,00

  • Overheerlijke maaltijdsalade val dieu kaasje ` €14,50

  • Krokant gebakken bloedworst met appel, calvados stroopsaus €14,50

  • Carpaccio van rund truffelcrême topping, parmezaan €14,50

  • Huisgemaakte witlofsoep €5,50

  • Huisgemaakte bospaddenstoelensoep €5,50

  • Schnitzel met champignonroomsaus, gratin, seizoensgroenten €17,50

  • Zalmfilet met witte wijn saus, gratin, seizoensgroenten €17,50

  • Wildstoofpotje, gratin, seizoensgroenten €17,50

  • Hazelnootparfait taartje €7,50

  • Custard cherry –pie €7,50

Voorgerecht

  •  Runderstaartstuk bereid op green egg, rode uien compôte, stokzwammetjes

    Zalmtartaar met gamba’s, antiboise, limoencrême
    Salade met gebakken val dieu kaasje

Hoofdgerecht

  •  Filet mignon(zijlende biefstuk) met rode port jus

    Heilbotfilet met kreeftenjusBladerdeegtaartjegevuld met cantarellen, spitskool en parmezaanAlle hoofdgerechten worden begeleid met aardappel au gratin en seizoensgroenten

Dessert

  • Hazelnootparfait taartje

    Custard cherry-pie
    Assortiment kaas